Apteekkien kosmetiikkavalmennus

Tulossa: 8.11 Webinaari: Dermokosmetiikan vaikuttavat raaka-aineet kuivassa ja herkässä ihossa Webinaari on ilmainen, ilmottautumisohjeet tulevat myöhemmin. Pysy kuulolla!

Tahtoisitko kehittää apteekkisi dermokosmetiikan valmiuksia, kokonaisvaltaisemmaksi ja laadukkaammiksi? Eezy Farentan kosmetiikkavalmennuksissa perehdytään syvällisemmin dermokosmetiikan raaka-aineisiin sekä käyttötarkoituksiin. Kosmetiikan raaka-aineiden osaaminen takaa ammattitaitoisen palvelun ja mahdollistaa kosmetiikkaneuvonnan rakentamisen asiakkaan tarpeisiin. Valmennus tarjoaa markkinointiväittämien rinnalle tietoon ja tutkimukseen perustuvaa osaamista. Kosmetiikan raaka-aineiden tunteminen mahdollistaa kosmetiikan tietotulvan hallinnointia apteekissa.

Kosmetiikkavalmennuksen voi valita kolmesta aihealueesta:

  • Ihon kuivuus
  • Epäpuhdas- ja akneiho
  • Ihon ikääntyminen.

Valmennuksen kesto on n. 1 kuukausi, sisältäen kaksi valmennuspäivää viikossa (8 pv /kk). Valmennuspäivien kesto on 7h ja valmentajan presenssi räätälöidään apteekin kanssa yhdessä, joten henkilökuntaa ei irroiteta töistään. Valmennukseen kuuluu pienryhmähetkiä, hyllynreunuskoulutuksia, asiakkaiden palvelua yhdessä valmentajan kanssa ym. Valmennus on suunnattu farmasisteille, mutta siihen voi halutessaan osallistua koko apteekin henkilökunta. Valmennus on suositeltava myös kosmetiikkavastaaville ja kosmetologeille.

Laadukkaiden, havainnollistavien ja tietopohjaan perustuvien materiaalien lisäksi koulutukseen sisältyy asiakaskokemusten kehittämistä, kosmetiikkasuositukset tavaksi -neuvonta ja palveluntarjonnan monipuolistamisen neuvonta. 

Apteekille suoritetaan ennen valmennusta lähtötilanteen kartoitus. Valmennuksen lopuksi kartoitus uusitaan.  

Kosmetiikkavalmennuksen vetäjänä toimii estenomi & kosmetiikkavalmentaja Susanna Kosonen (+358449756448, susanna.kosonen@eezy.fi ). 

Valmennuksen hinta on 2900€. Hinta sisältää: 

  • Aiheen mukainen sisältö  
  • Laadukas, havainnollistava ja tietopohjaan perustuva materiaali
  • Kosmetiikkasuositukset tavaksi -neuvonta 
  • Asiakaskokemuksen kehittämisen neuvot
  • Palveluntarjonnan monipuolistamisen neuvot

Ilmoittautuminen on tammi- helmikuulle 2023. 

100% osallistujista oppi uutta tietoa iho-ongelmista, raaka-aineista, sekä kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta. 

90% sai valmennuksesta lisävarmuutta ja 78% suosittelee enemmän dermatologisia tuotteita asiakkailleen.
95% suosittelee valmennusta myös muille apteekeille.  

(N=50.)