28.9.2022 Työpaikat

Joustavia viikonlopputöitä Tampereelta tai pääkaupunkiseudulta?

Haemme joukkoomme reippaita ja asiakaspalvelutaitoisia farmaseutteja tai proviisoreja työskentelemään asiakasapteekeissamme Tampereen sekä pääkaupunkiseudun alueella, työt painottuvat viikonloppuihin.

Farenta-henkilöstöpalveluilla sinulla on mahdollisuus nähdä erilaisia työympäristöjä, oppia uutta sekä kerryttää kokemusta. Voit myös halutessasi työskennellä yhdessä asiakasapteekissamme.

Työ joustaa elämäntilanteesi mukaan ja voit tehdä yhden tai useamman viikonlopun töitä kuukaudessa. Pystyt myös itse vaikuttamaan, kuinka paljon teet työvuoroja. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohelle, sillä tarjoamme myös lyhyitä iltavuoroja, joihin ehtii opiskeluiden jälkeen. Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluvat laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä laaja ja rautainen ammatillinen verkosto.

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa. Olethan tehokas asiakaspalvelun huippuosaaja, joka haluaa oppia uutta ja kehittää lääkealaa. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja haluasi kehittyä farmasistina.

Hae mukaan lääkealan huippuporukkaan vaivattomasti, täyttämällä lomake 30.10.2022 mennessä. Kysy lisätietoja osoitteesta apteekkirekrytointi@eezy.fi. Hae mukaan pian, haastatteluja sovitaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Avoimet työpaikat