28.9.2022 Työpaikat

Farmaseutteja Vaasan keskussairaalaan avoapteekkiin

Haemme farmaseutteja Vaasaan keskussairaalan avoapteekkiin vakituisiin työsuhteisiin. Voit työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti elämäntilanteesi mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Uusi apteekki avattiin kesäkuussa 2022 Vaasan keskussairaalan yhteyteen ja tiiviiseen työporukkaan kaivataan vielä täydennystä.

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa, kokemusta apteekkityöstä ja iloa ja intoa toimia asiakaspalvelussa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä, tarkkaa työotetta ja aitoa innostusta omaa työtä kohtaan. Monipuolinen osaaminen apteekin eri työtehtävistä on eduksi. Apteekissa on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Ketterä palvelutiimimme tuottaa Farenta-henkilöstöpalvelua apteekeille yhteistyössä kanssasi. Meistä jokainen tekee parhaansa onnistuneen asiakaskokemuksen tuottamiseksi. Ymmärrämme, että elämässä tapahtuu muutoksia ja työn pitää silloin joustaa. Farenta-henkilöstöpalvelussa työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työmäärääsi. Pääset myös osaksi kannustavaa ja hyvinvoinnistasi välittävää työyhteisöä. Työsuhteesi etuihin kuuluu monipuoliset koulutusmahdollisuutemme, laaja työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuuriedut.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 30.10.2022 Alla olevan linkin kautta.

Hae pian, sillä haastattelemme sopivia kandidaatteja jo ennen hakuajan päättymistä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. Hakulomakkeen täyttö vie vain muutaman minuutin! Kysy lisätietoja osoitteesta apteekkirekrytointi@eezy.fi

Avoimet työpaikat