20.3.2023 Työpaikat

Farmaseutti Vantaan 9. Myyrmannin apteekkiin

Etsimme Farentalle joustavaa ja motivoitunutta farmaseuttia tai proviisoria, joka haluaa olla osa Myyrmannin apteekin tiimiä. Tarjoamme lukuisia etuja, jotka tekevät meidän apteekista houkuttelevan työpaikan.

EdenRed lounasetu mahdollistaa sen, että voit nauttia terveellisistä ja maukkaista lounaista missä ja milloin vain haluat. Edenred virike-etu taas antaa mahdollisuuden käyttää vapaa-aikaa monipuolisesti ja harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten hierontaa, kulttuuria ja harrastuksia. Näiden etujen avulla voit yhdistää työn ja vapaa-ajan helposti.

Tarjoamme myös kattavan työterveydenhuollon Mehiläisessä ja OP-laajan terveysturvan, joka takaavat sen, että olemme tukenasi myös silloin, kun tarvitset apua eniten. Huolehdimme henkilökunnastamme, jotta he voivat olla parhaimmillaan ja täyttää tehtävänsä tehokkaasti.

Jos olet kiinnostunut haastavasta ja monipuolisesta työstä farmaseuttina tai proviisorina Myyrmannin apteekissa, ota rohkeasti yhteyttä jo tänään tai viimeistään 20.05.2023. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä meihin apteekkirekrytointi@eezy.fi, niin jutellaan lisää! Aloitamme haastattelut jo rekrytointiaikana.

Tervetuloa eezyimpään työpaikkaan!

Avoimet työpaikat