11.11.2023 Työpaikat

Farmaseutteja avoapteekki ja sairaalapuolelle

Miltä kuulostaisi työskennellä joustavasti apteekeissa ja lisäksi moniammatillisissa tiimeissä sairaalakentällä? Haluaisitko päästä hyödyntämään jo olemassa olevaa osaamista ja kokemustasi molemmilta sektoreilta?

Etsimme nyt koko Suomen alueelta farmasisteja työskentelemään monipuolisesti avoapteekkeihin ja sairaalapuolelle. Eezy Farentan työyhteisössä sinulla on mahdollisuus työskennellä joko yhdessä tai useammassa apteekissa. Työaikasi sovitaan joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan! Työskentelyalueesi määritellään asuinpaikkasi mukaan.

Tarjoamme sinulle joustavan, elämäntilannettasi mukailevan työsuhteen kuukausi- tai tuntipalkalla. Työntekijöitämme varten meillä on kattavat henkilöstöedut ja näistä kerromme sinulle tarkemmin. Etuja ovat mm. laaja työterveys, edenred-virike-etu ja lounasetu, polkupyöräetu ja erittäin hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen.

Tässä työtehtävässä edellytämme

· Farmaseutin tai proviisorin tutkintoa

· Kiinnostusta työskennellä osana moniammatillista tiimiä

· Kykyä oman ajankäytön hallintaan sekä itsenäiseen työskentelyyn

· Tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta

· Innokasta ja innovatiivista suhtautumista alan jatkuvaan kehitykseen ja muutoksiin

Hakemuksen voit täyttää alla olevan kyselyn kautta! Mikäli sinulla herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä meihin apteekkirekrytointi@eezy.fi, niin jutellaan lisää! Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!

Avoimet työpaikat