Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikkamme farmasia-alan ammattilaisille

Tältä sivulta löydät Easy Farentan avoimet proviisorin ja farmaseutin työpaikat, jotka mukautuvat elämäntilanteeseesi sinulle sopivalla tavalla. 

Meillä pääset tekemään monenlaista. Kaipaatko seikkailua, inspiraatiota vai turvallisuutta? Meillä on ratkaisut jokaiseen elämäntilanteeseen. Millainen farentalainen sinä olisit? Testaa täällä!

Etsimme jatkuvasti tekijöitä, vaikkei sivulla juuri nyt olisikaan listattuna avoimia työpaikkoja lähistöltäsi. Jätäthän yhteystietosi avoimen haun kautta, niin olemme sinuun yhteydessä!

Tee hyvä päätös ja tule farentalaiseksi! 

Olemme toimineet lääkealan henkilöstöpalveluiden parissa vuodesta 2003, ja toimintamme on alusta saakka ollut farmasia-alan ammattilaisten ohjaamaa – me tunnemme toimialamme.

Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja tuemme heitä siksi monipuolisesti. Panostamme ihmisläheisyyteen, yhteishenkeen ja ammattitaidon kehittämiseen, sillä emme olisi mitään ilman osaavia ja motivoituneita työntekijöitämme.

Monipuolisen työn lisäksi tarjoamme sinulle reilun palkkauksen, työntekijöidemme keskuudessa kovasti pidetyt henkilöstöedut sekä kannustavan työyhteisön. Meillä pääset vaikuttamaan työtuntiesi määrään ja halutessasi työskentelemään useissa kohteissa. 

Mainittava on myös tarjoamamme henkilökohtainen koulutusbudjetti, jonka mahdollistamana omaa ammatillista osaamista on kiva kasvattaa.

Edut ja työterveys

  • henkilökohtainen koulutusbudjetti
  • kattava työterveydenhuolto Mehiläinen-lääkärikeskuksessa
  • Edenred lounas- ja virike-etu
  • työsuhdepyörä
  • matkakorvaukset ja majoitus tarvittaessa
  • yhteiset tapahtumat

Voiko näin hyvä olla tottakaan? Kyllä voi – kurkkaahan vielä lukemaan tyytyväisten farentalaisten ajatuksia siitä, kuinka helppo meillä on viihtyä!

Avoimet työpaikat