Meistä

Meistä

Eezy Farenta on rohkea, innovatiivinen ja joustavasti toimiva farmasian alan asiantuntija, joka panostaa vahvasti ihmisläheisyyteen, hyvään yhteishenkeen ja ammattitaidon kehittymiseen.

Eezy Farenta on toiminut lääkealalla henkilöstöpalveluiden parissa vuodesta 2003 alkaen. Toimintamme on ollut alusta asti farmasian alan ammattilaisten ohjaamaa eli tunnemme toimialamme. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja kokonaisvaltaisia kumppanuuspalveluita niin isoille kuin pienemmillekin asiakkaille. Palvelu rakennetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa jokaisen yksilölliset toiveet huomioiden

Eezy Farenta arvostaa työntekijöitään ja heidän osaamistaan, ja pyrkii tukemaan heitä monipuolisesti. Emme ole mitään ilman osaavia ja motivoituneita työntekijöitämme. Takaamme jokaiselle työntekijällemme henkilökohtaisen koulutusbudjetin, jonka avulla kannustamme kehittämään omaa ammattitaitoa. Lukuisten etujen, yksilöllisten kohtaamisten sekä uskollisten asiakkaiden avulla pystymme tarjoamaan jokaisen elämäntilanteeseen mukautuvan työsuhteen.

Meillä on vahva tiedonjano ja halu kehittää omaa toimintaa suunnitelmallisesti ja olla koko alalle suunnannäyttäjänä. Ylläpidämme Farentaverkkoa, joka on koko toimialan kattava ja yhdistävä viestintäkanava, jonka avulla tavoittaa kaikki alan toimijat.

Eezy Farenta – Alan välittävin toimija

Historia

  • 2003 Farenta perustetaan
  • 2009 lääketeollisuuden palvelut osaksi toimintaa
  • 2016 osaksi Oriolaa
  • 2019 sulautuminen Oriolaan
  • 2021 henkilöstöpalvelun yhtiöittäminen Farenta Oy:ksi
  • 2022 1.4.2022 osaksi Eezy konsernia ja nimenmuutos Eezy Farenta