21.11.2022 Työntekijätarinat

Itseään kehittämällä eteenpäin

Sanotaan, että ihminen ei koskaan lopeta uuden oppimista. Itseään tulee kehittää jatkuvasti alati muuttuvan maailman ohella, tai jää jälkeen. Työssä, jossa käsitellään ihmisen terveyteen liittyviä asioita tämä on erityisen tärkeää. Toisaalta nykyaikana työnantajat ovatkin havahtuneet tähän. Työntekijöille kannattaa antaa mahdollisuus kehittää itseään ja heitä kannattaa jopa kannustaa tähän.

Vasta muutama vuotta sitten valmistunut Jasmina on todella hyvä esimerkki tästä. Hän valmistui farmaseutiksi muutama vuosi sitten, mutta tekee nyt töitä osa-aikaisesti Eezy Farentalla koulutuskoordinaattorina farmaseutin töiden lisäksi. Jasminalle työssä tärkeää on sen monipuolisuus ja tarpeellinen haasteellisuus ja näistä syistä hän hakeutui Farentalle töihin. Farenta antoi vastavalmistuneelle mahdollisuuden tutustua erilaisiin työpaikkoihin, toimintaympäristöihin ja ihmisiin. Vaikka Jasmina päätyi Farentalle “sattuman kautta”, ei hän ole hetkeäkään katunut valintaansa lähteä farmasian alalle ja Farentalle.

Saamme nykyaikana kuulla että joustavuus, liikkuvuus ja itsensä kehittäminen ovat isossa osassa työelämässä. Farentalla tämä ei ole ongelma – päinvastoin. Koulutuskoordinaattorina Jasmina osaa sanoa, että yritys panostaa isolla kädellä työntekijöidensä koulutukseen jopa rahallisia tukia käyttäen. Näin saadaan ylläpidettyä ja kehitettyä osaamista ja pysytään nykypäivän hermolla.

Vaikka aloite kouluttautumisen mahdollisuudesta tulikin alunperin työntekijöiltä, otti Farenta siitä heti koppia ja pohjaa asialle lähdettiin kehittämään. Jasmina sanookin: “Koulutuksen ja kehityksen tukeminen on hyvin tärkeää, koska se kasvattaa ammatillista itsevarmuutta, lisää osaamista ja mielenkiintoa omaa työtä kohtaan.” Tämä on toisaalta yritysten kannalta nykyaikana tärkeää, koska varsinkin osaavaa työvoimaa ei ole liikaa. Tämä antaa myös vuokrafirman kannalta etenemismahdollisuuksia ja vastuunoton mahdollisuuksia.

Jasmina suosittelee Eezy Farentaa työnantajaksi aivan kaikille alasta kiinnostuneille. Firman kyky monipuoliseen työhön, joustavuuteen ja erilaisiin elämäntilanteisiin on aivan mahtavalla tasolla. Olit sitten eläkeläinen, opiskelija, vastavalmistunut tai vaikka hoitovapaalla. Aina on mahdollisuus löytää työajat ja paikat jotka sopivat juuri sinulle.

Työntekijätarinat