14.3.2022 Uutiset

Oriola myy henkilöstöpalvelu­liiketoimintansa Eezylle

Hyvä asiakkaamme,

vastataksemme jatkossa tarpeisiinne entistä paremmin, uudistamme liiketoimintamalliamme ja tehostamme ydinliiketoimintaamme. Osana muutosta ja lyhyen aikavälin toimenpiteitä, Oriola on allekirjoittanut sopimuksen apteekeille suunnatun henkilöstöpalveluliiketoiminnan, Farenta Oy:n myymisestä Eezylle. Kaupan odotetaan toteutuvan 1.4.2022. Yrityskauppa ei vaikuta henkilöstöpalvelumme saatavuuteen, Farentaverkon toimintaan ja olemassa oleviin palvelusopimuksiin tai asiakkaillemme jo vahvistettuihin henkilöstöresursseihin.

”Oriolassa keskitymme vahvistamaan ydinliiketoimintaamme ja olen iloinen, että Farenta-henkilöstöpalvelumme saa uuden omistajan Eezystä. Osaavalle apteekkihenkilöstöl-lemme tämä tarkoittaa hienoa mahdollisuutta työskennellä organisaatiossa, jonka ydinliiketoimintaa on henkilöstöpalvelut. Palvelua hyödyntävät asiakkaamme saavat jatkossakin Farentan kautta vahvaa osaamista liiketoimintansa tueksi”, sanoo Oriolan toimitusjohtaja Elisa Markula.

Apteekkihenkilöstötilaukset voi jatkossakin tehdä tuttuun tapaan Farentaverkon kautta tai olemalla puhelimitse tai sähköpostilla yhteydessä palvelutiimiimme: 010 4398 222 (joka päivä klo 07.00–22.00) tai apteekkivuorot@oriola.com.

Mikäli sinulla on kysymyksiä henkilöstöpalveluumme tai muutokseen liittyen, olethan yhteydessä.

Heikki Matero,
Johtaja, henkilöstöpalvelut, Oriola
heikki.matero@oriola.com, +358 45 1386 840

Uutiset