Töitä opintojen ohella

24-vuotias Linda Vauto valmistui farmaseutiksi kesällä 2021. Vuoden työskentelyn jälkeen hän päätti laajentaa osaamistaan elintarviketieteillä ja on kiinnostunut ravitsemuksesta. Positiivinen ja avoin Linda on ollut osana Eezy Farentan tiimiä syksystä 2022 ja työskentelee niin Helsingissä kuin myös Pirkanmaalla.

Hei Linda! Kuinka alun perin päädyit Farentalle?

-Kun sain tiedon, että pääsin opiskelemaan, niin aloin miettimään töitä opiskelujen ohella ja että miten olisi helpoin toteuttaa työt ja opinnot yhdessä. Tarvitsin sellaista joustavaa työtä, jossa pääsisi itse vaikuttamaan vuoroihin, sen pohjalta lähdin selvittämään. Olin myös kuullut muutamalta opiskelukaverilta Farentasta, niin osittain myös sitä kautta!

Millaista työskentely opintojen ohella on Farentalla? Mahdollistammeko kaiken mitä haluat ja tarvitset?

-Joo! Nimenomaan on joustavaa ja monipuolista, töitä pystyy ottaa sen mukaan mitä tietää, että on koulua. Esimerkiksi kun jollain viikoilla on enemmän luentoja tai on tenttiviikko, niin silloin voi ottaa vähemmän töitä ja taas toisella viikolla voi ottaa enemmän töitä! Näin saa turvattua säännölliset tulot siihen opiskelujen ohelle.

Mikä tekee Farentasta sinulle mieluisan työnantajan?

-Farentalla edut ovat hyvät ja mahdollisuus tarjota erilaisia työmahdollisuuksia. Esimerkiksi omalla kohdallani on ollut mahdollista käydä kotikaupungissa ja olen pystynyt jaksottaa työt niin että joka toinen viikonloppu pääsee käymään. Kesäksi olen menossa Pirkanmaalle ja siellä olen töissä kolme kuukautta ja sitten palaan takaisin tänne Helsinkiin.

Kenelle suosittelisit työtä Farentalla?

-Farentaa voisin suositella periaatteessa kenelle tahansa! Mutta omasta näkökulmasta, kun olen opiskelija niin, jos on paljon vaihtelua, olisi hyvä olla avoin ihminen, joka haluaa kokea erilaisia paikkoja ja tavata erilaisia ihmisiä. Sellaiselle erityisesti suosittelisin! Kyllähän varmasti jokaiselle sopii, kun pystyy räätälöimään omaa työskentelyä.

Tule töihin Farentalle!

Etsimme Eezy Farentalla jatkuvasti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Etsimme jatkuvasti alan rautaisia osaajia ja täytämme parhaillamme rivejämme kesäksi! Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän. Tervetuloa meille!

Lue lisää avoimista paikoistamme täältä.

Työntekijätarinat